Leef jouw natuur!

Weekend stembevrijding, dans en ontspanning

Wil jij je stem helemaal de ruimte geven? Genieten van een weekend lang liefdevolle aandacht voor je lichaam, je stem en je ziel? Naar Hartelust zingen? Dan is “Leef jouw natuur” een geweldige gelegenheid! In dit weekend is er alle ruimte om je  vrij en onbevangen te uiten. Om de stilte in jezelf te vinden. Om bezieling en je eigen levensvreugde te ervaren. En om heerlijk op te laden.

Doordat we twee aaneengesloten dagen tot onze beschikking hebben ontstaat er een bedding waarin jij daadwerkelijk stappen kunt zetten. We gaan heerlijk dansen, improviseren met klanken en elkaar ontmoeten in eenvoudige samenzang. Er is ruimte voor stilte en voor uitbundigheid. We wisselen inspanning en ontspanning af. We zingen binnen en buiten. Er is volop ruimte om jezelf helemaal te laten zien en horen.

Een heerlijke boost voor lichaam en geest, tijd en aandacht voor jezelf, en genieten van de weldaad van een prachtige plek. Na afloop van het weekend ga je gegarandeerd ruimer naar huis.

12 – 14 mei in Herberg Het Volle Leven

Het eerstvolgende weekend wordt georganiseerd in Herberg het Volle Leven te Appelscha (www.hetvolleleven.com). Een prachtige plek middenin de natuur van het Drents-Friese Wold. De herberg kent een kleinschalige opzet en een ongedwongen sfeer en staat bekend om haar voortreffelijke biologisch-vegetarische keuken. We werken in de kapel, in de tuin van de herberg en in de bosrijke omgeving. ’s Avonds steken we het kampvuur aan. Er is ook voldoende tijd voor rust en heerlijk luieren.

herberg ´t volle leven slaapkamer

herberg ´t volle leven restaurant

Praktische informatie

Start: vrijdag 12 mei om 19.30 uur
Einde: zondagmiddag 14 mei om 16.00 uur
Locatie: Herberg Het Volle Leven, Oude Willem 5, 8426 SM Appelscha

Kosten: €445,00 op basis van een 2-persoonskamer. Incl alle maaltijden, koffie en thee.

Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van €40,00.

Tot 15 februari 2017 is er een vroegboekkorting en betaal je slechts €395,00!

De begeleiding van dit weekend doe ik samen met mijn collega Evert Vos  (www.evertvos.com).

Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Als je verzekerd wilt zijn van deelname dan kun je je nu al opgeven! Heb je vragen, bel of mail gerust!

SONY DSC