profielfoto 2

[/vc_row]

Hallo, mijn naam is Avelien en ik inspireer vrouwen om van hun leven te genieten. Dat doe ik door je expressie te laten geven aan wie je bent zodat je weer in contact komt met je eigen levensvreugde. Die zit nog steeds in jou maar is vaak verstopt geraakt onder een deken van ingehoudenheid. Je lichaam en je stem zijn een geweldig instrument om je hier weer opnieuw mee te verbinden. Als je merkt dat jij je vaak inhoudt, je woorden inslikt of al langere tijd je emoties onderdrukt, dan ben je bij mij aan het goede adres.

 

Ben jij een vrouw en ervaar je niet de vreugde in je leven waarvan je weet dat die mogelijk is?

Heb je altijd voor anderen klaar gestaan en is het nu tijd om te ontdekken wat jij graag wil?

Ben je er aan toe om de regie over je eigen leven terug te nemen?

 

portret foto zomer 2022

Ik kan je helpen om je te verbinden met je eigen vrouwelijke kracht én kwetsbaarheid waardoor je innerlijke rust zult vinden en voluit gaat leven!

 

Wil jij ook meer bezieling en vreugde in je leven?
Download dan nu gratis mijn Ebook!

nieuwe omslag ebook

“Het zonnetje in huis” zo noemde mijn vader mij vroeger al.

 

Als kind danste ik eerder dan dat ik liep. Dans is voor mij dan ook mijn hele leven een grote bron van vreugde geweest en daarnaast een heerlijke uitlaatklep. Ik heb vele soorten dans gedaan en heb mijn thuisbasis uiteindelijk gevonden in de dansexpressie. Ik heb een opleiding gedaan tot “procesbegeleidster dmv dans en bewustwording” en de laatste jaren dans ik zeer regelmatig de Vijf Ritmes van Gabriëlle Roth. Voor mij is dansen in alle vrijheid de manier om in contact te komen met mijn lichaam en om uitdrukking te geven aan wat er in mij leeft. Lichaamswerk en dans zijn dan ook belangrijke onderdelen die terug komen in mijn manier van werken.

 

 

Daar is de laatste jaren een groeiende belangstelling voor de bevrijdende werking van zingen bijgekomen. Ik ontdekte de vreugde die ontstaat als je vanuit het contact met je lichaam klank geeft aan wat er in je leeft en de mogelijkheid die daarin zit om je met jezelf te verbinden. Ik ben in juni 2013 afgestudeerd aan de opleiding “Stembevrijding” van Jan Kortie.

Een andere belangrijke leeromgeving voor mij is de Pulsar geweest, waar ik mijn opleiding tot bevrijdingswerker heb gedaan en daarna een aantal jaren werkzaam ben geweest als trainer in de programma’s Levenskunst en Professionele ontwikkeling

Jouw ziel verlangt er naar te leven en zichzelf tot uitdrukking te brengen!

Levensvreugde is gekoppeld aan vitaliteit, aan het levenslustige deel in jou dat open in de wereld staat. Bij kinderen zie je deze levenslust vaak nog heel goed terug. Nieuwsgierig en onbevangen ervaren zij het leven zoals het zich op dat moment aan hun voordoet. Als we groter en volwassen worden doen we onvermijdelijk ook pijnlijke ervaringen op.

 Deze ervaringen kunnen zo ingrijpend zijn dat we een deel van onszelf afsluiten uit angst weer diezelfde pijn te ervaren. We creëren overlevingsmechanismes die ons op dat moment helpen om met de situatie om te kunnen gaan. Als we ouder worden is het gevaar allang geweken maar blijven deze mechanismes in werking. Hierdoor blokkeren ze een deel van de natuurlijke stroom van onze levensenergie. Dit kan op den duur tot psychische of lichamelijke klachten leiden.De natuurlijke vitaliteit blijft echter altijd aanwezig en heeft als kenmerk dat hij graag gezien en gehoord wil worden. Soms is hij diep weg gestopt, maar hij is er altijd. In mijn werk breng ik je weer in contact met jouw eigen bron van levensvreugde en vitaliteit en leer ik je om op een milde wijze naar je eigen angst en blokkades te kijken.

De opbrengst is dat je je eigen levenslust weer gaat ervaren, weet wat je wil en dat je vanuit jouw essentie zelf betekenis en richting kunt geven aan je eigen leven.

Ik werk veel met het lichaam en de stem omdat daarin al je ervaringen opgeslagen liggen, ze altijd helemaal in het hier en nu zijn en je de mogelijkheid geven om zonder woorden uitdrukking te geven aan wat er werkelijk in jou leeft.


“Als we onze schaduwzijden in wie we zijn en wat we hebben meegemaakt niet doorleven en willen zien, zijn we ook niet in staat vreugde, liefde en geluk te voelen.”  (Renate O’Prinsen)

 

Ik ben er van overtuigd dat je alleen een leraar kunt zijn in dat wat je zelf hebt doorleefd. “Walk your talk” zoals de indianen zeggen. Mijn eigen leerweg is vooral gegaan over voelen dat ik waardevol ben, dat ik er mag zijn. dat ik niets hoef te doen om te bewijzen dat ik goed genoeg ben maar dat ik waardevol ben omdat ik besta.

 

 

Ik heb daar, met vallen en opstaan, veel over geleerd en inmiddels begeleid ik al weer enige jaren vrouwen die ook worstelen met hun gevoel van eigenwaarde. En dan met name hun vrouwelijke eigenwaarde. Want de mannelijke energie van “doen en doorgaan” die kennen we meestal wel. Maar de vrouwelijke waarde gaat over je Zijnskwaliteit, over voelen en het volgen van je verlangen. De zachtere weg. En daar is vaak nog weinig waardering voor.

 

Het is mijn kracht om je te helpen thuis te komen in jezelf en je eigen ruimte in te nemen. Om je te verbinden met zowel je kracht als je kwetsbaarheid en je te laten ervaren dat je genoeg bent. Precies zoals je nu bent.

Wat zeggen anderen over mij?

ellen

Het is een grote kracht van Avelien je te helpen ontdekken waar je staat en wat je wilt. Ze weet je daarbij heel goed uit te dagen voorbij (schijnbare) onmogelijkheden en je eigen gedoe te kijken. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de ruimte die ze aan anderen weet te geven en hoe ze mensen weet uit te nodigen zichzelf te zijn. Haar vermogen om van het leven te genieten is zeer inspirerend. -Ellen-

Meteen bij het kennismakingsgesprek vielen Aveliens doortastendheid en to the point komen in combinatie met een warme en liefdevolle uitstraling bij mij in goede aarde.

In het coachingstraject dat volgde erkende Avelien mij in het pijnlijke stuk waarin ik zat, de onmacht die ik voelde en waar ik me geen raad mee wist. Ze pakte feilloos die zaken uit mijn verhaal waar mijn pijn, frustratie en onvermogen vastzaten. Door dit te benoemen en bespreekbaar te maken ging wat vastzat weer stromen. Er kwamen tranen en opluchting. Licht op de zaak. In een tiental gesprekken verspreid over een jaar heb ik in samenwerking met Avelien helder gekregen waar ik ruimte voor wil en hoe ik verder wil.

Wat me het sterkst bijblijft, is hoe veilig ik me voelde bij Avelien. Alles is bespreekbaar. Respectvol, oordeelloos en glashelder heeft ze me begeleid. Ik accepteer en zie situaties onder ogen zoals ze zijn, maak van daaruit volgende stappen en keuzes. Ik beleef en doe alles met zoveel meer plezier en blijheid dan ervoor. En er openen zich nieuwe deuren in mijn leven. –Renny

Avelien heeft me liefdevol en zacht aan het werk gezet. Ik vond het fijn dat we leeftijdsgenoten waren en ervaringen konden delen. Dat voegde iets toe en was troostend tegelijk. Haar steun, gerichte aandacht en energie gaven ruimte om mijn dingen aan te gaan, los te laten en uit te rusten. Het afwezig zijn van oordeel heb ik als leerzaam ervaren. Ik heb mede hierdoor kunnen oefenen met uiten en mijzelf laten zien. -Josje-

Wil je me nog beter leren kennen?

Download dan mijn gratis E-book “Geïnspireerd leven” en ontvang als bonus regelmatig nieuwe artikelen waarin ik mijn eigen levenslessen met je deel.

Of mail me om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek (evt via skype) waarin we kijken hoe ik jou kan ondersteunen in het aan nemen van je eigen waarde en het ontdekken van jouw zijnskwaliteit.

Bewaren