Jouw stem Leeft!

Een dagworkshop stembevrijding met ruimte voor verdieping.

  • Verlang jij er naar om meer je eigen ruimte in te nemen?

  • Om meer vanuit jouw eigenheid in het leven te staan?

  • Te leven zonder het gevoel te hebben dat de handrem erop zit?

  • Jezelf vrijer te uiten en daarover minder onzeker te zijn?

  • Je volle potentieel aanboren?

 

Dan is de dagworkshop ‘Jouw Stem Leeft!’ echt iets voor jou!

 

Ik hervond mijn moed die ik diep had weggestopt. Een ervaring om te koesteren!. -Ralph-

Aanpak


Je stem verkennen in een veilige sfeer in een kleine groep is een geweldige beleving. Het gaat niet om techniek, prestaties of ingewikkeldheden. De kracht zit in de eenvoud. Om mee te kunnen doen hoef je dan ook niet te kunnen zingen of een geoefende stem hebben. We doen eenvoudige bewegings- en ademhalinsoefeningen. Door oefeningen te doen met klanken en geluiden stemmen we spelenderwijs op onszelf en elkaar af. Dat schept een band en bied de gelegenheid om dichter bij jezelf te komen, bij je verlangens en bij datgene wat je weerhoudt om te doen wat je wil.

 

Stembevrijding gaat niet per definitie over zingen. Het gaat over jezelf bevrijden van dat wat jou gevangen houdt met je stem als instrument. Iedere keer dat je jezelf inhoudt, je woorden of je emoties inslikt, geef je jezelf onbewust de boodschap dat je er niet helemaal mag zijn. In deze dag nodigen we je uit om expressie te geven aan precies dat wat er in jou leeft, om zowel je kracht als je kwetsbaarheid te verwelkomen en niets af te wijzen. Dat zijn we niet gewend en is voor veel mensen spannend. Juist daardoor is het gevoel van opluchting en de ruimte die het geeft zo groot. Bovendien werkt het enorm verbindend want gezien en gehoord worden in wie we werkelijk zijn is een universeel verlangen dat iedereen herkent.

 

Onze aanpak is laagdrempelig en uitnodigend We combineren diepgang met lichtheid. Wij creëren een veilige ruimte waarin je mag zijn, experimenteren, spelen en plezier met elkaar kunt beleven. Een inspirerend en mooi proces.

 

‘Het was een werkelijk prachtige en ontroerende workshop. De sfeer was heel fijn en veilig. De begeleiding echt geweldig, verdiepend en zo liefdevol en integer. Ik voel me rijk en dankbaar met deze mensen! Echt een aanrader!’ -Lila-

Wat deze dag je oplevert:

 

Je ontdekt waar jouw levensenergie stroomt en komt in contact met je gevoel. Je zult ervaren waar je toe in staat bent en vanuit vrijheid je eigen ruimte innemen. Als je de uitdaging aangaat, zul je verrast zijn door je eigen kracht en moedige stappen zetten die nog lang door zullen werken. Een cadeau voor jezelf!

  • Toegang tot je eigen levenslust en vitaliteit;

  • Je ben je bewust van wat jou tegenhoudt en zet daar stappen in;

  • Je (her)ontdekt je volle potentieel;

  • Je ervaart hoe bevrijdend het is om je eigen ruimte in te nemen;

  • Je leert hoe het is om voor jezelf te gaan staan.

Ik merk dat ik meer mezelf kan zijn. Meer durf/kan zeggen waar ik zin in heb ook al vindt een ander iets anders, ik zeg toch wat ik vind en dat voelt wel heel goed. -Janny-
 

Begeleiding

 

De begeleiding van deze workshopserie is in handen van Avelien Jansen en Evert Vos. Beide stembevrijders met een eigen praktijk en allebei een achtergrond als coach en trainer. Samen vormen ze een bevlogen en deskundig team.

SONY DSC

 Praktische informatie

 

Eerstvolgende workshop: zaterdag 14 december 2019 in Studio De Vrije Ruimte in Groningen.

 

Tijd: van 10.00 – 17.00 uur

 

Kosten € 125,00 (inclusief koffie/thee)

 

Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

 

Inschrijven kan op de site van www.stembevrijding-groningen.nl. Met deze link kom je meteen op de juiste pagina en vind je onderaan een inschrijfformulier. 

 

Bewaren