INDIVIDUELE BEGELEIDING

“Het leven is een hele kunst waar je af en toe best wat hulp bij kunt gebruiken.”


Je bent een vrouw tussen de 45 – 55 jaar en de laatste jaren merk je dat er in jou een aantal dingen aan het veranderen zijn. Hierdoor kijk je anders tegen je eigen leven aan en vraag je je steeds vaker af of je nog wel gelukkig bent. Er zijn een heleboel dingen waar je prima tevreden mee bent maar er mist iets essentieels. Je ervaart niet de vervulling en vreugde  waarvan je weet dat die mogelijk is en waarvan je altijd dacht dat die nog wel zou komen. Maar als het er nu niet is, wanneer dan wel?

 

Je wilt hier graag iets aan veranderen en weer voelen dat je leeft maar dat vind je ook spannend want je weet niet wat daar de uitkomst van zal zijn. Je weet ook niet goed wat je dan wil veranderen en al helemaal niet hoe je dat kunt doen. Je vraagt je af hoe je dit kunt doen zonder meteen het hele roer om te gooien.

 

Ik kan je helpen jouw vreugde weer tot leven te brengen! Om je levenslust en vitaliteit terug te vinden zodat jouw energie weer gaat stromen. Jij bent belangrijk! Jouw levenservaring is van grote waarde en het is nooit te laat om te kiezen voor jezelf. Je bent een prachtige vrouw! Gun jij jezelf je eigen geluk? Welke betekenis wil jij aan de 2e helft van je leven geven?

Als jij jezelf niet op de eerste plaats zet, wie doet het dan?

Waar kun je voor kiezen?

Pulsar Coaching

 

Pulsar coaching is er op gericht om je kracht te versterken en je tegenkracht te gaan herkennen. In één of meerdere ontmoetingen bied ik je de ruimte om je verhaal te doen en geef ik je concrete oefeningen en handvaten om te onderzoeken wat jouw tegenhoudt om te zijn wie je werkelijk bent. Uitgangspunt is altijd de werkelijkheid van je leven zoals dat er nu uit ziet. Je bent al goed zoals je bent, je hoeft niet eerst van alles te veranderen om er te mogen zijn. Ik help je vooral om vertrouwen te krijgen in je eigen Zijnskwaliteit en te ontdekken wat je het allerliefste zou willen doen. Om vervolgens te kijken hoe je dit in je leven vorm kunt geven. Hoe je kunt gaan doen vanuit je Zijn, hoe je vanuit je eigen inspiratie tot realisatie kunt komen. Mijn werkvormen bestaan uit gesprekken maar ook meer lichaamsgerichte benaderingen en stembevrijding. Je lichaam en je stem kunnen je veel informatie geven waar je met woorden niet bij komt.

 

Individuele stembevrijding

 Praten over wat je dwarszit helpt lang niet altijd om bij de kern er van uit te komen. Soms zijn er gewoon geen woorden voor of blijf je met praten in je hoofd zitten. Dan kan het helpen om met een meer lichaamsgerichte benadering te werken. Stembevrijding is daar een zeer geschikt middel toe. Je stem is een onderdeel van je lichaam waarin vaak veel spanning en emoties opgeslagen liggen en waarmee je tevens heel goed uitdrukking kunt geven aan wat er op dat moment in je leeft. Ook als je dat zelf niet precies weet. Als je begint met geluid te maken, wordt vanzelf duidelijk welk geluid in jou gehoord wil worden. Dit kan voor veel mensen heel eng zijn. Er zit vaak veel afkeuring op onze stem en de ruimte die we daarmee innemen.

 

Tijdens deze individuele sessie gaan we met behulp van ademhaling, aanraking en stemgeluid kijken wat er in jou gehoord wil worden. Hiermee creëer je ruimte in jezelf en dat is een bevrijdende ervaring. Als jij je vrijer voelt in je lichaam zul je je ook vrijer gaan bewegen in je leven.

 


De ontmoetingen zijn in mijn werkruimte in Haren en de kosten zijn €85,00
Het is mogelijk om eerst gratis kennis te maken!

 

“Durf waar je naar verlangt!” (G.R. Gissing)

Lees hier de inspirerende ervaringen van vrouwen die je voor gingen:

“Het is een grote kracht van Avelien je te helpen ontdekken waar je staat en wat je wilt. Ze weet je daarbij heel goed uit te dagen voorbij (schijnbare) onmogelijkheden en je eigen gedoe te kijken. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de ruimte die ze aan anderen weet te geven en hoe ze mensen weet uit te nodigen zichzelf te zijn. Haar vermogen om van het leven te genieten is zeer inspirerend.” (Ellen)

“Avelien heeft mij geholpen om weer een stukje van mijn eigen handleiding te ontdekken. Door haar enthousiasme, openheid en geduld voelde ik mij meteen bij haar op mijn gemak. We hebben samen stemoefeningen gedaan en fijne gesprekken gevoerd, daarbij gaf ze vele praktische inzichten en tips. Heel waardevol!” (Ginette)