Liefhebben zónder jezelf weg te geven?
Dat kan! Download nu mijn gratis oefening en versterk je eigen basis!

  • Heb je er moeite mee om je grenzen aan te geven of te vertrouwen op je eigen ingevingen?

  • Verlies je jezelf in het geven aan anderen?

  • Voel je je vaak leeg en opgebrand?

 

In onze vrouwelijke energie zit een natuurlijke impuls om verzorgend te zijn, om klaar te staan voor de mensen die ons lief zijn en hulp te bieden aan zij die iets nodig hebben. Daar is ook niets mis mee. Maar vaak geef je zoveel, dat je jezelf weggeeft. Dat je blijft geven als je eigenlijk niets meer te geven hebt.

 

 

Als je veel geeft dan doe je dat meestal vanuit een groot en ruimhartig hart. In deze tijd is daar ook veel aandacht en waardering voor: Ons hart openen, ons hart volgen, een liefdevolle verbinding aangaan. Maar wat we daarbij vergeten is dat we onze eigen basis nodig hebben om het beste van onszelf te kunnen geven, zonder dat we onszelf weggeven.

 

Begin daarom nu met het verstevigen van je eigen basis zodat je van daaruit alle liefde die je in je hebt kunt geven, zonder dat je jezelf weggeeft.

Liefhebben zónder jezelf weg te geven?
Dat kan! Download nu mijn gratis oefening en versterk je eigen basis!

 

Jouw basis is verbonden met je fysieke centrum, je buikgebied. In je buik vind je de basis voor je eigenwaarde en zelfrespect. Daar zetelen je verlangens en je vermogen om jezelf te accepteren zoals je bent. Meer in contact komen met deze natuurlijke kracht in jezelf helpt je om liefdevoller maar jezelf te zijn en steviger op je eigen benen te staan.

 


Je kunt jouw basis verstevigen door liefdevol met je aandacht naar je buik te gaan. Dit kan bijvoorbeeld door je handen een tijdje op je buik te leggen, naar je handen toe te ademen en je voor te stellen dat je buik met je praat. Wat heeft ze je te vertellen? In de oefening “versterk je basis” begeleid ik je hierin. Het is een ingesproken oefening die je meteen mee kunt doen.

 

Mocht je hierna nog vragen hebben of behoefte hebben aan meer oefeningen, neem dan hier contact met me op, ik help je graag om meer in je eigen kracht te gaan staan!