Stembevrijding en Coaching

Wat is stembevrijding?

Wil jij ook meer bezieling en vreugde in je leven?
Download dan nu gratis mijn Ebook!

nieuwe omslag ebook

Verken je stem

Een kennismaking met stembevrijding

Verlang jij er naar om jezelf meer te laten zien en horen? Zou je je vrijer en meer onbevangen willen uiten? Heb je van stembevrijding gehoord en wil je ervaren of dit iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom bij de kennismakingsworkshop ‘Verken je stem’!

Jouw stem Leeft!

Ontdek in één dag de bevrijdende werking van jezelf uitdrukken met je stem, ook zonder enige zangervaring!

Ben je nieuwsgierig naar wat stembevrijding is en voor jou kan doen? Deze dag zullen we in een kleine groep werken aan de ontwikkeling van jouw stem, jouw zingen, jouw muziek. Een fascinerende zoektocht waarin we eerst dmv dans en beweging zullen aankomen in ons lichaam om van daaruit onze innerlijke stem te verkennen en die vervolgens te laten klinken. Dat brengt je bij jezelf. Bij je verlangens en bij datgene wat je weerhoudt om te doen wat je wil. Al zingend groeit zo de bereidheid om je helemaal te geven. En neem je meer en meer je eigen ruimte in. Dat kan spannend zijn, en is tegelijkertijd een inspirerend en mooi proces.

vrijheid2

 

OrangeGirlUmbrella

Voluit Leven!

workshopserie stembevrijding en dans

Verlang jij er naar om jezelf meer te laten zien en horen? Zou je je vrijer en meer onbevangen willen uiten? Meer je hart willen laten spreken? Meer bezieling en vreugde in je leven willen ervaren? Ben jij op zoek naar jouw eigenheid? Wil je jezelf bevrijden van oude patronen? Meer tijd vrij maken voor bezinning en verdieping? Dan is deze workshopserie iets voor jou!

In zeven bijeenkomsten maak je in een veilige sfeer en onder deskundige begeleiding een gezamenlijke ontdekkingsreis die uitnodigt tot het zetten van nieuwe stappen.

Individuele Begeleiding

Het leven is een hele kunst waar je af en toe best wat hulp bij kunt gebruiken. Zeker als je er moeite mee hebt om tijd en aandacht voor jezelf vrij te maken. Ik kan je met simpele oefeningen helpen om je zelfvertrouwen te vergroten. Om te ontdekken wat het betekent dat jij genoeg bent. Dat jij waardevol bent precies zoals je bent en wat jij werkelijk graag wil doen met jouw leven. Ook hierin zal ik, als dat passend is, werken met stembevrijding en lichaamsgerichte oefeningen.

profielfoto 2

opkomende zon rood

Leef jouw natuur!

Weekend stembevrijding, dans en ontspanning

Wil jij je stem helemaal de ruimte geven? Genieten van een weekend lang liefdevolle aandacht voor je lichaam, je stem en je ziel? Naar Hartelust zingen? Dan is “Leef jouw natuur” een geweldige gelegenheid! In dit weekend is er alle ruimte om je  vrij en onbevangen te uiten. Om de stilte in jezelf te vinden. Om bezieling en je eigen levensvreugde te ervaren. En om heerlijk op te laden.

 Ben je nieuwsgierig? Mail of bel me gerust!

 

Wil jij ook meer bezieling en vreugde in je leven?
Download dan nu gratis mijn Ebook!

nieuwe omslag ebook

Heb je een vraag, wil je meer informatie of direct aan de slag?
Laat het me hier weten en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren