Weekend “Zing en Dans je Vrij!”

Wil jij genieten van een verwenweekend vol beleving, beweging, bevrijding en bezieling? Tot leven komen en opladen? Dan is dit weekend er voor jou!

Stembevrijding en dans zijn allebei prachtige manieren om te ontdekken wat er in jou leeft en alles daarin welkom te heten. Om het mysterie van het leven te ervaren, je te verbinden en je hart te openen. Doordat we twee aaneengesloten dagen de tijd hebben ontstaat er een veilige bedding waarin er nieuwe dingen kunnen ontstaan. Dit in combinatie met de rust, ruimte en heerlijke verzorging van deze plek maakt dit weekend tot een boost voor lichaam en geest.

Wat gaan we doen?

We gaan vrij-uit dansen, improviseren met klanken en elkaar ontmoeten in eenvoudige samenzang. Er is zowel ruimte voor stilte als voor uitbundigheid. We wisselen inspanning en ontspanning af. We zingen binnen en buiten. Ook is er voldoende tijd voor rust en heerlijk luieren.

Voor wie?

  • Je wilt het leven in al haar volheid (be)leven.

  • Je wilt je vrijer en meer onbevangen uiten.

  • Je wilt meer bezieling en vreugde ervaren in je leven en je werk.

  • Je wilt een weekend genieten, opladen en tot rust komen.

  • Je wilt je heerlijk laten verwennen, lekker dansen en naar hartelust zingen.

    Zowel geschikt voor mensen die al ervaring hebben met stembevrijding als voor mensen die nieuw zijn. Ervaring met zingen of stembevrijding is niet nodig.

14 – 16 juni 2018

2018 De levensgenieter26

“Het is een prachtig weekend waarin ik werd uitgedaagd om me intens te verbinden met mezelf, met wat er werkelijk in me leeft. Vanuit deze verbinding heb ik ook mooie ontmoetingen met anderen gehad. Stembevrijding en dans brengen mij bij mijn bron, bij wat waar is in mezelf. Voor mij is het enorm bevrijdend om dit te doen en ik zou het iedereen aanraden. De begeleiding is heel integer en liefdevol. In een veilige setting werd ik uitgedaagd om mijn lied te laten klinken, datgene wat er in mij leeft naar buiten te brengen. Ik vond het heel fijn om in al mijn kwetsbaarheid zo ontvangen te worden. Ik voelde vooral veel ruimte om er te mogen zijn en zoveel aandacht en warmte. Heel erg bedankt!  – Lila – “

Praktische informatie

Start: vrijdag 14 juni om 19.30 uur
Einde: zondagmiddag 16 juni om 16.00 uur
Locatie: De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt maar zal zeker een sfeervolle plek buiten in de natuur zijn.

De begeleiding van dit weekend doe ik samen met mijn collega Evert Vos  (www.evertvos.com).

Er is plaats voor minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Als je verzekerd wilt zijn van deelname dan kun je je nu al opgeven! Heb je vragen, bel of mail gerust!

“Tegen iedereen die er over denkt om mee te gaan zou ik willen zeggen: Doen, gewoon doen! Het zijn dagen vol liefdevolle aandacht en helemaal voor jou; Waarin je je vrij gaat voelen om je eigen stem te laten horen en je danst die dagen zo dat je hele lichaam in beweging komt. Echt heerlijk! Jaren lang heb ik veel geslikt en heb ik mijn stem nauwelijks laten horen om maar geen woede over me heen te krijgen. En ik raakte mijn stem kwijt. Bij tijden letterlijk. In de loop van dit weekend ging mijn stem als vanzelf klinken, heel vol en sterk. Ik voelde me vrij èn ik werd gehoord!”

– Karin –