zonsondergang

Informatie-bijeenkomst over Voluit Leven en De Wereld In.

In september starten wij voor de 9e keer met onze training in Persoonlijk Leiderschap “Voluit Leven”. Een grensverleggend traject voor iedereen die uit de eigen schaduw tevoorschijn wil komen en krachtiger in het leven wil staan. Een training waarin je moed kan groeien en wezenlijke stappen binnen handbereik komen. In leven en werk.

“Voluit Leven is één van de meest bijzondere en effectieve trainingen die ik ooit heb gevolgd” (Marga)
“Wonderbaarlijk hoe het gebruik van mijn eigen stem me zo dicht bij mezelf kon brengen. Zonder analyse en spitten kwam ik tot de kern.“ (Tanco)

Omdat veel mensen nieuwsgierig zijn naar deze training organiseren wij op zondag 26 augustus van 16.30 – 18.00 uur een informatie-bijeenkomst waar je al je vragen kunt stellen en wij over de training zullen vertellen. Er zal ook iemand aanwezig zijn die de training al gevolgd heeft om haar ervaringen te delen. Mocht je interesse in onze vervolgtraining “De Wereld In” hebben dan kun je ook daar deze bijeenkomst meer informatie over krijgen.

De bijeenkomst is meteen na onze kennismakingsworkshop “Verken je Stem”. Mocht je nog helemaal geen ervaring hebben met stembevrijding of met onze manier van werken dan raden we je aan om eerst aan deze workshop deel te nemen en te ervaren wat stembevrijding is. Mocht je al wel eerder iets bij ons gedaan hebben dan kun je alleen naar de informatie-ontmoeting komen.

Voor de informatie-bijeenkomst is het is fijn als je je van te voren opgeeft zodat we weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Maar je mag ook op het laatste moment alsnog besluiten om te komen. Voor de workshop “Verken je stem” wel graag van te voren opgeven zodat we je de praktische informatie en de factuur toe kunnen sturen.

Aanmelden kan via: contact@stembevrijding-groningen.nl

Praktische informatie

Datum en tijd: zondag 26 augustus van 16.30 – 18.00 uur

Plaats: De Kolibrie in Groningen

Kosten: gratis